середу, 20 листопада 2013 р.

19 листопада відповідно до плану роботи шкільного клубу підприємництва «Перший серед рівних» відбулося чергове заняття з учнями

В рамках роботи міжнародного українсько-польського проекту відбулося чергове відкрите заняття з учнями шкільного клубу підприємництва "Перший серед рівних". Присутніми були опікуни шкільної академії підприємництва Закарпаття Глюдзик Галина Богданівна, Бабинець Богдан Володимирович та директор навчального закладу Кощак Віктор Йосипович.
З метою ознайомлення учнів з поняттями «підприємництво» і «підприємливість» викладачем предмета «Основи галузевої економіки і підприємництва» Куштан Г.В. була проведена презентація «Підприємництво як форма ініціативної діяльності», під час якої учні ознайомилися з суттю цих понять та основними принципами підприємництва. Роботу з використанням інтерактивних методів навчання продовжила практичний психолог Свистак Л.М. з метою визначення рис підприємливої людини, розвитку в учнів підприємницької культури, ініціативності, креативності, їх творчого пристосування до життя в сучасних умовах.  






Немає коментарів:

Дописати коментар